آزمایشگاه ­مرجع مواد غذایی دانشگاه فردوسی مشهد، جهت انجام آزمایشهای فیزیکوشیمیایی و میکروبی مواد غذایی با به‌کارگيري روش‌هاي آزمون ملی و بین المللی ، در سال 1397 تاسیس گردیده است .

اين آزمايشگاه‌‌ با هدف افزايش سطح رضايت مشتريان خود، از طريق ایجاد بهبود مستمر در خدمات آزمايشگاهي با كيفيت، و رعایت اصول بی طرفی و محرمانگی موارد زير را سرلوحه عملكرد خود قرار داده‌است :

 

  • ارائه خدمات با کیفیت و مطلوب به مشتریان ، با استفاده از آخرین روش ها و دستاوردهای علمی و تجربی
  • توسعه دامنه فعاليت‌هاي مرتبط با آزمون‌ها ، از طريق انجام مطالعات ،گسترش و خريد تجهيزات،
  • ايجاد انگيزش، ارتقاء سطح مهارت و كارايي كاركنان از طريق آموزش‌هاي سيستماتيك، برنامه‌ريزي شده و مستمر،

 

 

براي دستيابي به اين موارد، آزمایشگاه­ مرجع مواد غذایی دانشگاه فردوسی مشهد سيستم مديريت كيفيت خود را بر مبناي استاندارد

 

‌             ISO/IEC 17025:2017

 

طراحي نموده و مدير ارشد و کلیه کارکنان اين آزمايشگاه‌ خود را ملزم و متعهد مي‌داند كه منابع و امكانات لازم را براي تحقق اهداف، برآوردن الزامات اين استاندارد و همچنين بهبود و توسعه فعاليتهاي آزمايشگاه ‌، فراهم آورد.

 

 

 

 

 

مدیر ارشد آزمایشگاه

محبت محبی

آمار بازدید

26195
 امروز۲۵
 دیروز۲۲
 این هفته۸۲
 این ماه۱۶۵
 تمام بازدیدها ۲۶۱۹۵

افراد انلاين

ما 74 مهمان و بدون عضو آنلاین داریم