آزمون ها |
شماره استاندارد |
نام محصول |
خاکستر غیر محلول خاکستر کل
|
3337 |
زرشک |
آزمون بو و مزه آزمون پراکسید آزمون افت زنده آزمون مغز پسته ازاد آزمون اندازه (درشتی) آزمون یکنواختی یکنواختی از دید اندازه آزمون بد رنگی آزمون بدشکلی آزمون ناخندان و پوک آزمون کم خندان آزمون پسته ته خندان آزمون گوی آزمون تعیین درصد آفت زدگی آشکار آزمون آفت زدگی آزمون تعیین درصد نمک
|
4920 |
پسته |
کلیه ازمونها به جز ازمونهای آفلاتوكسين و اكراتوكسين A-
|
17 |
کشمش بیدانه |
ویژگی های کیفی رطوبت ازمون افت کش نیاز نیست
|
3750 |
عناب |
ویژگی های کیفی رطوبت
|
395 |
خرمای مضافتی |
سوختگی تکه های سبز رنگ مواد خارجی رطوبت خاکستر کل خاکستر نامحلول در اسید روغن جذب شده اسیدیته روغن استخراجی پراکسید روغن استخراجی ترکیبات صطبی روغن استخراجی نمک کلسیم اسیدیته ابی رنگ مصنوعی
|
3764 |
چیپس |
اندازه گیری قند (ساکارز) نسبت فروکتوز به گلوکز Ph اسیدیته ازاد فعالیت دیاستازی (کمی) خاکستر هدایت الکتریکی هیدروکسی متیل فوفورال (کمی- اسپکتوفتومتری) مواد جامد غیر محلول پرولین
|
92 |
عسل |
کلیه ازمونها به جز فلزات سنگین |
2-259 |
زعفران |
|
4390 |
اندازهگیری آسپار تام در فرآوردههای رژیمی به روش کروماتوگرافی مایع با کارآئی بالا |
|
4106 |
روش آزمون اندازه گیری نیتریت و نیترات در میوه و سبزی و فراوده های آن ها به طریق بیناب سنجی مولکولی (اصلاحیه شماره 1) |
|
4825 |
اندازه گيري اسيد سوربيك و سوربات پتاسيم در فرآورده هاي خوراكي |
|
4492 |
روش اندازهگيري آرسنييك با شيوه بيناب سنجي |
|
4308 |
روش اندازهگیری دی اکسید گوگرد در آب میوهها و سبزی ها |
|
3630 |
میوه ها و سبزی ها و فرآورده های آن ها-اندازه گیری اسید بنزوئیک روش اسپکتروفتومتری |
|
11603 |
میکروبیولوژی انواع اسنک |
|
16217 |
خرمای نرم بسته بندی-میکروبیولوژیک |
|
5689 |
میکروبیولوژی زعفران |
|
7610 |
میکروبیولوژی عسل |
|
19461 |
میکروبیولوژی کشمش |