آزمایشگاه مرجع مواد غذایی دانشگاه فردوسی مشهد، جهت انجام آزمایشهای فیزیکوشیمیایی و میکروبی مواد غذایی با بهکارگيري روشهاي آزمون ملی و بین المللی ، در سال 1397 تاسیس گردیده است .
اين آزمايشگاه با هدف افزايش سطح رضايت مشتريان خود، از طريق ایجاد بهبود مستمر در خدمات آزمايشگاهي با كيفيت، و رعایت اصول بی طرفی و محرمانگی موارد زير را سرلوحه عملكرد خود قرار دادهاست :
- ارائه خدمات با کیفیت و مطلوب به مشتریان ، با استفاده از آخرین روش ها و دستاوردهای علمی و تجربی
- توسعه دامنه فعاليتهاي مرتبط با آزمونها ، از طريق انجام مطالعات ،گسترش و خريد تجهيزات،
- ايجاد انگيزش، ارتقاء سطح مهارت و كارايي كاركنان از طريق آموزشهاي سيستماتيك، برنامهريزي شده و مستمر،
براي دستيابي به اين موارد، آزمایشگاه مرجع مواد غذایی دانشگاه فردوسی مشهد سيستم مديريت كيفيت خود را بر مبناي استاندارد
ISO/IEC 17025:2017
طراحي نموده و مدير ارشد و کلیه کارکنان اين آزمايشگاه خود را ملزم و متعهد ميداند كه منابع و امكانات لازم را براي تحقق اهداف، برآوردن الزامات اين استاندارد و همچنين بهبود و توسعه فعاليتهاي آزمايشگاه ، فراهم آورد.
مدیر ارشد آزمایشگاه
محبت محبی