آزمون ها

شماره استاندارد

نام محصول

خاکستر غیر محلول

خاکستر کل

 

3337

زرشک

آزمون بو و مزه

آزمون پراکسید

آزمون افت زنده

آزمون مغز پسته ازاد

آزمون اندازه (درشتی)

آزمون یکنواختی

یکنواختی از دید اندازه

آزمون بد رنگی

آزمون بدشکلی

آزمون ناخندان و پوک

آزمون کم خندان

آزمون پسته ته خندان

آزمون گوی

آزمون تعیین درصد آفت زدگی آشکار

آزمون آفت زدگی

آزمون تعیین درصد نمک

 

 

4920

پسته

کلیه ازمونها به جز ازمونهای آفلاتوكسين و اكراتوكسين A-

 

17

کشمش بیدانه

ویژگی های کیفی

رطوبت

ازمون افت کش نیاز نیست

 

3750

عناب

ویژگی های کیفی

رطوبت

 

395

خرمای مضافتی

سوختگی

تکه های سبز رنگ

مواد خارجی

رطوبت

خاکستر کل

خاکستر نامحلول در اسید

روغن جذب شده

اسیدیته روغن استخراجی

پراکسید روغن استخراجی

ترکیبات صطبی روغن استخراجی

نمک

کلسیم

اسیدیته ابی

رنگ مصنوعی

 

3764

چیپس

اندازه گیری قند (ساکارز)

نسبت فروکتوز به گلوکز

Ph

اسیدیته ازاد

فعالیت دیاستازی (کمی)

خاکستر

هدایت الکتریکی

هیدروکسی متیل فوفورال (کمی- اسپکتوفتومتری)

مواد جامد غیر محلول

پرولین

 

92

عسل

کلیه ازمونها به جز فلزات سنگین

2-259

زعفران

 

4390

اندازه‌گیری آسپار تام در فرآورده‌های رژیمی به روش کروماتوگرافی مایع با کارآئی بالا

 

4106

روش آزمون اندازه گیری نیتریت و نیترات در میوه و سبزی و فراوده های آن ها به طریق بیناب سنجی مولکولی (اصلاحیه شماره 1)

 

4825

اندازه گيري اسيد سوربيك و سوربات پتاسيم در فرآورده هاي خوراكي

 

4492

روش اندازه‌گيري آرسنييك با شيوه بيناب سنجي

 

4308

روش اندازه‌گیری دی اکسید گوگرد در آب میوه‌ها و سبزی ها

 

3630

میوه ها و سبزی ها و فرآورده های آن ها-اندازه گیری اسید بنزوئیک روش اسپکتروفتومتری

 

11603

میکروبیولوژی انواع اسنک

 

16217

خرمای نرم بسته بندی-میکروبیولوژیک

 

5689

میکروبیولوژی زعفران

 

7610

میکروبیولوژی عسل

 

19461

میکروبیولوژی کشمش